Relatietherapie Almere

Relatietherapie Almere waarbij je ontdekt wat voor jullie de beste keuze is: Samen verder of alleen

Relatie-praktijk Almere

Je relatie redden of verbeteren hoeft niet moeilijk of zwaar te zijn. Natuurlijk zijn het geen luchtige onderwerpen om over te praten, maar met mijn warme en menselijke aanpak kan ook ook licht en leuk zijn om aan je relatie te werken.

Ik heb al veel stellen mogen begeleiden, in mijn praktijk relatietherapie Almere, bij de problemen in hun relatie en ben HBO geschoold waardoor ik veel kennis heb over de liefde en relaties. Verder lees ik heel veel boeken en doe elk jaar een nieuwe scholing, zodat ik mijn kennis blijf vergroten en verfijnen.

Maar ik wil mij niet neerzetten als een relatie-expert. In mijn aanpak ga ik dit avontuur met jullie samen aan. Natuurlijk krijg je tips en adviezen als ik denk dat het jullie helpt, maar we werken naar een nieuwe situatie die bij jullie past. Of dat nou samen verder gaan is of alleen ver. Jullie maken de keuze die het beste is voor jullie situatie.

relatietherapie almere

Ik heb de relatietherapie in Almere als heel positief ervaren, zowel Susanne zelf als de geboden hulp. Ze is erg eerlijk op een stimulerende en heel vriendelijke manier. En alle antwoorden die je zoekt beantwoord je met haar hulp helemaal zelf en geeft je tools om dat daarna zonder haar hulp te kunnen voortzetten. Ze is naar mijn inziens een aanrader dus.

Bianca

Had in het verleden een slechte relatie

Susanne is iemand die goed kan luisteren en recht door zee is. Je doet je verhaal zonder de verplichting te voelen dat het moet. Daarom is ze ook een goede relatietherapeut. Hartelijk en eerlijk en goede en duidelijke adviezen.

Sandra

Heeft al eerder relatietherapie gedaan

Relatietherapie gebaseerd op EFT, CBCT en relatiecoaching

Als je relatie niet goed gaat, begin je te twijfelen aan je relatie. Passen we nog wel bij elkaar en kunnen we elkaar nog wel gelukkig maken. Zeker als het moeilijk is om met elkaar te praten, gesprekken snel in een conflict raken of je elkaar niet kan begrijpen. Na zo’n gesprek denk je: Laat maar! We komen er gewoon niet uit.

In mijn praktijk relatietherapie Almere help ik jullie met communicatie en intimiteit. Daarbij kijken we in welke patronen jullie gelopen zijn en waarom het zo lastig is om samen in gesprek te komen over de moeilijke onderwerpen. Door meer te begrijpen over jezelf, je partner en jullie relatie komt het vertrouwen in de relatie en daarmee ook de intimiteit weer terug.

Toch moeten we soms de conclusie trekken dat de relatie echt op is, dan werken we aan een goede afsluiting van de relatie. Jullie hebben jaren lang lief en leed gedeeld, het is fijn om dat goed af te sluiten en zelf verder te gaan op een manier die bij jou past.

Maar vaak lukt het om de weg naar elkaar weer terug te vinden en een mooie nieuwe relatie te bouwen met goede communicatie, vertrouwen en intimiteit. Zodat de liefde weer terug kan komen en jullie weer gelukkig zijn samen.

Veel voorkomende problemen die ik begeleid

  • De sfeer thuis is niet fijn
  • Er is geen intimiteit en/of seksualiteit
  • Jullie kunnen niet tot elkaar komen in gesprekken
  • Gesprekken over moeilijke onderwerpen escaleren
  • De kinderen hebben last van jullie ruzies
  • Je voelt je alleen in deze relatie
  • Je twijfelt of je wel verder wilt in deze relatie
  • Jullie zijn nog vooral ouders en geen geliefden meer
  • Jullie hebben eigenlijk wel een goede relatie, alleen er mist iets
  • Jij of je partner is vreemdgegaan

Prijzen relatietherapie Almere

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je aangeven tegen welke problemen jullie aanlopen. Ik zal jullie vertellen hoe en of ik jullie daarbij kan helpen. Maar belangrijker nog: het moet ook goed voelen!

Relatie-praktijk

URL: https://relatie-praktijk.nl/
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 17:00
Zondag9:00 - 17:00

In het begin was het best wel even wennen. Maar ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren. Het werd ook iets waar ik naar uit kon kijken, een “hou vast” in deze relatiecrisis. Het was voor ons moeilijk om zelf te praten en tijdens de relatietherapie konden we veel opener tegen elkaar praten. Daardoor heb ik veel inzichten gekregen in mijn partner. We kunnen nu weer verder.

Chantal

wilde haar relatie en gezin redden

Ik ben niet iemand die snel mijn problemen vertelt, of zegt wat mij dwars zit. Dan moet ik je al heel lang kennen en dan nog zal ik niet snel iets delen. Bij Susanne gaat dat bijna automatisch. Het vertrouwde gevoel dat ze je geeft en de vragen die ze je stelt geef je je eigenlijk heel snel bloot en stel je je kwetsbaar op.

Anoniem, 41 jaar

heeft al eerder relatietherapie gedaan

Relatietherapie Almere

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een relatietherpie traject in Almere.

5 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.