Rust en antwoorden in de chaos die vreemdgaan met zich meebrengt

De enige bewezen en geëvalueerde methode bij vreemdgaan
R

Wordt je beheerst door emoties en negatieve gedachten?

Boosheid, verdriet, schaamte en/of schuldgevoel. Je leven is in een klap verandert, je kunt je moeilijk concentreren en de kinderen hebben het ook in de gaten

R

Gesprekken met je partner gaan nergens heen

Wat is er gebeurd? Hoe kon je dit doen? Deze vragen krijgen geen goed antwoord en gesprekken eindigen in ruzies of lopen in cirkels.

R

Hoe moeten jullie nu verder?

Eerlijk gezegd wordt de situatie alleen maar erger en je blijft maar twijfelen. Moeten jullie uit elkaar? Of is er nog een kans voor deze relatie? Hoe maak je die keuze?

vreemdgaan therapeut
vreemdgaan therapeut kiezen

Een goede keuze maken, hoe doe je dat?

Een goede keuze maken? Betekent dit dat je altijd samen verder gaat? Nou niet persé. Op een goede manier verdergaan betekent in mijn ogen dat je het vreemdgaan kunt verwerken en daarvan kan herstellen. Dat je genoeg weet over het vreemdgaan zodat je jezelf kunt beschermen nog eens zo gekwetst te worden en voorkomt dat je rond blijft lopen met de emoties en negatieve gedachten: boosheid, verdriet, schaamte, schuldgevoel en wantrouwen.

Dan kun je ook een goede keuze maken hoe jullie verder willen. Of dat nou samen is of alleen. Maar ik weet, uit persoonlijke ervaring en heb het vaak gezien bij stellen, dat je ook samen verder kunt. Dat je relatie hiervan kan herstellen en je relatie veel sterker en beter voelt dan voor het vreemdgaan.

“Het is mijn missie om stellen te helpen bij de heftige periode na vreemdgaan, zodat ze kunnen herstellen, persoonlijk groeien en op een gezonde en waardige manier verder kunnen”

Doe wat wél werkt

Mijn naam is Susanne en ik ben relatietherapeut. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben HBO geschoold en heb al veel stellen mogen helpen bij de problemen in hun relatie. Zeker in het geval van vreemdgaan is het een heftige periode.

Ik maak gebruik van de enige bewezen en geëvalueerde methode bij vreemdgaan. Deze methode is ontwikkeld door 3 Amerikaanse universitaire psychologen met maar liefst 50 jaar ervaring in het begeleiden bij vreemdgaan.

Maar ik ben ook ervaringsdeskundige. In mijn huwelijk was ook sprake van vreemdgaan. Hoewel dit een heftige periode was, zijn wij hier goed uitgekomen. Onze relatie, liefde en vertrouwen is herstelt. Nu voelt onze relatie veel sterker en beter dan voor het vreemdgaan en we hebben ontzettend veel geleerd over onszelf en over elkaar. Ik help jullie graag.

vreemdgaan therapeut therapie

De bewezen methode die je stap voor stap door deze chaos heen helpt

relatietherapeut vreemdgaan stap1

Omgaan met de heftige emoties

Zonder dat de situatie rustig wordt, probeer je van alles, maar wordt alles nog erger. Klinkt bekend neem ik aan? Daarom beginnen we hiermee, zodat je je partner kunt vertellen welke impact het vreemdgaan heeft gemaakt en je afspraken kunt maken samen. Zo zorgt je ervoor dat jullie leven, werk en kinderen niet lijden onder deze situatie.

relatietherapeut vreemdgaan stap2

Begrijpen waarom het vreemdgaan is gebeurd

Met alleen afspraken maken ben je er natuurlijk niet. Je wilt ook begrijpen hoe dit heeft kunnen gebeuren en wat zegt dat dan precies. We gaan samen diep in op de vraag waarom, want soms weten stellen het echt niet en krijg je geen antwoorden, soms is het te lastig om over te praten en soms gaan de redenen niet diep genoeg, waardoor het vreemdgaan nog eens kan gebeuren.

relatietherapeut vreemdgaan stap3

Kiezen hoe jullie verder willen

De laatste stap is kiezen hoe jullie verder gaan. Want wat betekent dat? Wat moet er veranderen, hoe herstel je vertrouwen en hoe krijg je de intimiteit terug. En nog de belangrijkste hoe zorg je ervoor dat je de pijn loslaat, zodat dit geen gedoe blijft en opkomt in elk gesprek in de toekomst? Ik help jullie, zodat je helder hebt en weet of jullie dit aan elkaar kunnen geven.

Rust en duidelijkheid hoe jullie verder gaan, of dat nou samen is of alleen

Ik heb de relatietherapie als heel positief ervaren, zowel Susanne zelf als de geboden hulp. Ze is erg eerlijk op een stimulerende en heel vriendelijke manier. En alle antwoorden die je zoekt beantwoord je met haar hulp helemaal zelf en geeft je tools om dat daarna zonder haar hulp te kunnen voortzetten. Ze is naar mijn inziens een aanrader dus.

Bianca

Had in het verleden een slechte relatie

Susanne is iemand die goed kan luisteren en recht door zee is. Je doet je verhaal zonder de verplichting te voelen dat het moet. Daarom is ze ook een goede relatietherapeut. Hartelijk en eerlijk en goede en duidelijke adviezen.

Sandra

Heeft al eerder relatietherapie gedaan

Structuur en duidelijkheid in de chaos die vreemdgaan met zich meebrengt

We werken stap voor stap naar het herstel na vreemdgaan. Zo kun je een keuze maken die niet gebaseerd is op heftige emoties maar op kennis en verstand. We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek kan zowel online als face-to-face (in Almere). In dit gesprek kun je vertellen over jullie problemen en kan ik je vertellen hoe en of ik jullie kan helpen. Ook geeft het de gelegenheid om elkaar te leren kennen, zo kun je een goede beslissing maken of dit proces wat voor jullie is.

Ik werk zonder schuld en zonder oordeel, zodat je je vrij kunt voelen om te praten. Vaak zie ik na zo’n eerste gesprek de last van de schouders vallen. Het geeft rust om erover te praten en ermee aan de slag te gaan. Hieronder zie je de verschillende manieren om met mij te werken. Ik vertel je daar graag meer over in een intakegesprek.

 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek

De enige manier om uit deze lastige situatie te komen is door actie te ondernemen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kun je mij jullie situatie vertellen en ik vertel je hoe en of ik jullie kan helpen. Ook is er tijd voor jullie om mij te leren kennen. Zo weet je of je dit traject met mij wil doen.

vreemdgaan therapeut scheiden

Wat gebeurt er als je nu geen stappen zet?

Waarom zou je het werk doen? Zeker als het je partner is die vreemd is gegaan. Omdat de problemen waar jullie nu mee worstelen niet vanzelf overgaan. Als je wacht tot de pijn vanzelf overgaat of de problemen probeert op te lossen in de verkeerde volgorde, kun je makkelijk beslissingen maken waar je later spijt van krijgt.

Eerst is het belangrijk om om te kunnen gaan met emoties, zonder alles eerst erger te maken of je hele leven uit elkaar te zien vallen. Daarna kun je pas begrijpen wat er is gebeurt en waarom. Als je dat weet kun je een goede beslissing maken of jullie wel of niet samen door gaan.

Hoewel het nu nog niet zo voelt, kan het zomaar zo zijn dat jullie relatie beter en sterker voelt dan het was voor het vreemdgaan.

Deze stellen gingen jullie al voor 

In het begin was het best wel even wennen. Maar ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren. Het werd ook iets waar ik naar uit kon kijken, een “hou vast” in deze relatiecrisis. Het was voor ons moeilijk om zelf te praten en tijdens de coachingsgespreken konden we veel opener tegen elkaar praten. Daardoor heb ik veel inzichten gekregen in mijn partner. We kunnen nu weer verder.

Chantal

wilde haar relatie en gezin redden

Ik ben niet iemand die snel mijn problemen vertelt, of zegt wat mij dwars zit. Dan moet ik je al heel lang kennen en dan nog zal ik niet snel iets delen. Bij Susanne gaat dat bijna automatisch. Het vertrouwde gevoel dat ze je geeft en de vragen die ze je stelt geef je je eigenlijk heel snel bloot en stel je je kwetsbaar op.

Anoniem, 41 jaar

heeft al eerder relatietherapie gedaan

De coachingsgesprekken met Susanne hebben mij verder gebracht. Ze luisterde echt naar me, zonder oordeel, en stelde me goede vragen. Haar rust en vertrouwen zorgden ervoor dat ik ruimte kreeg om te vertellen en om zo stapje voor stapje bewust te worden van wat ik wil veranderen.

Anne

Heeft de relatietherapie alleen gedaan

Naar de coachingssessies gaan was voor mij heel beladen en zeker niet makkelijk. Achteraf heb ik er een goed gevoel over en ben blij dat we het toch hebben gedaan.

Jouri

Twijfelde of hij wilde scheiden of niet

Wil jij het vreemdgaan goed verwerken en op een gezonde manier verder?

Wacht niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Ik neem binnen 48 contact met je op voor het maken van een afspraak.

Waarom neem je contact op?

11 + 7 =