Ontdek hoe je je relatie verbetert, waardoor jullie langdurig gelukkig zijn, in maar 15 minuten per dag

14 daagse online cursus
N

Is er door alle drukte geen tijd voor elkaar?

Zoveel verplichtingen en een lange to-do-lijst elke dag. Zou een relatie niet makkelijker en spontaner moeten zijn? Zou het niet vanzelf moeten gaan? Het voelt nu als hard werken om je relatie ook nog goed te houden

N

Je bent steeds aan het mopperen op je partner

Er zijn veel ruzies en irritaties. Je merkt dat je steeds meer moppert op je partner. Als je eerlijk bent, dan moet je toegeven dat het helemaal niet zo gezellig is thuis. Het is niet wat je van te voren had gedacht

N

Je partner voelt niet aan wat jij nodig hebt

Je krijgt niet de steun van je partner die je graag zou willen. Afspraken maken en problemen oplossen werkt niet. Soms denk je wel eens dat je partner expres tegenwerkt

relatie verbeteren oefeningen
relatie communicatie oefening praten

Hoe je een liefdevolle relatie creëert zonder uren te praten of jezelf weg te cijferen

Hoe anders zou het zijn als jullie relatie liefdevol zou zijn. Dat je je relatie luchtiger zou kunnen bekijken, omdat jullie relatie sterk en stabiel is en je weet dat je partner er echt voor jou is.

Zo hoef je niet op je tenen te lopen, maar ga je echt genieten van je relatie en jullie mooie gezin.

Er hoeft maar 1 ding te veranderen. Alle negatieve energie omzetten naar positieve energie. Door je relatie positief te maken, zorg jij ervoor dat je relatie verbetert, sterk en stabiel wordt. Zonder dat jullie op elkaar mopperen en ruzie maken. Maar ook zonder dat je jezelf en je eigen behoeften moet wegcijferen.

In deze online cursus laat ik je zien hoe jullie relatie weer positief wordt, zodat de sfeer in huis liefdevol en gelukkig wordt. En jullie bouwen aan die relatie en dat gezin dat jullie graag wilde hebben.

“Jullie relatie liefdevol en gelukkig, op een laagdrempelige en eenvoudige manier”

De snelste manier om het gedoe in je relatie op te lossen

Mijn naam is Susanne en ik ben relatiecoach voor stellen met kinderen die ervan balen dat hun relatie niet gelukkig is en de strijd aan gaan samen om de allerdaagse dingen.

Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik weet als geen ander dat je relatie snel slechter kan worden als er kinderen bijkomen, maar ook hoe je er weer bovenop komt. Dat weet ik uit opleiding als relatiecoach, het lezen van heel veel boeken, het begeleiden van stellen met kinderen en uit mijn eigen ervaring.

Ik heb een methode ontwikkelt die ervoor zorgt dat je de problemen in je relatie kunt begrijpen, ermee om kunt gaan en weer verder kunt.

Want mee blijven stromen in de negatieve spiraal, blijven mopperen en ruzie maken en maar blijven praten over gevoelens helpt niet om de problemen op te lossen. Het geheim van een langdurige gelukkige relatie ligt niet in wat je doet, maar hoe je het doet.

relatie-verbeteren-oefeningen-coach

Wordt samen sterk en ga genieten van je relatie en gezin

Hoe je omgaat met dagelijke dingen en tijd hebt voor elkaar

Ontdek hoe je omgaat met allerdaagse drukte en nog voldoende tijd hebt voor elkaar. En nee dat is niet ten koste van de tijd voor jezelf of van de kinderen.

Hoe je liefde kunt tonen en ontvangen en elkaar hier ook nog in begrijpt

Laat de liefde voor elkaar weer stromen, door anders te kijken naar irritaties en gedoe. Ook laat ik je zien hoe je liefde kunt tonen naar je partner, zodat je partner ook ziet hoeveel moeite je doet.

Voelt je gesteund zodat je voelt dat jullie het samen doen

Voel je gehoord, begrepen en gewaardeerd door je partner. Leer hoe je wel kunt aangeven aan je partner waar jij behoefte aan hebt. Zodat je voelt dat jullie het samen doen.

Wil jij ook een liefdevolle relatie en gelukkig gezin…

Ik heb de relatiecoaching als heel positief ervaren, zowel Susanne zelf als de geboden hulp. Ze is erg eerlijk op een stimulerende en heel vriendelijke manier. En alle antwoorden die je zoekt beantwoord je met haar hulp helemaal zelf en geeft je tools om dat daarna zonder haar hulp te kunnen voortzetten. Ze is naar mijn inziens een aanrader dus.

Bianca

Had in het verleden een slechte relatie

Susanne is iemand die goed kan luisteren en recht door zee is. Je doet je verhaal zonder de verplichting te voelen dat het moet. Daarom is ze ook een goede relatiecoach. Hartelijk en eerlijk en goede en duidelijke adviezen.

Sandra

Heeft al eerder relatietherapie gedaan

relatie verbeteren

Meld je aan voor de online cursus

Tijdens deze online cursus ontvang je 14 dagen lang elke dag een mail. In deze mail vind je de uitleg en een mooie opdracht. De opdrachten kosten je maar 15 minuten per dag, omdat ik weet dat je het al druk genoeg hebt.

Maar deze 15 minuten gaan wel het verschil maken in je relatie, zodat het veel liefdevoller wordt. Als de liefde weer stroomt, je veel beter om kunt gaan met irritaties en je begrepen voelt kun je echt stoppen met op je tenen lopen en beginnen met genieten van je relatie en gezin.

hoelang duurt verwerken vreemdgaan relatietherapeut

+ Relatiecoachings sessie van 1 uur

Na 14 dagen sluiten we de online cursus af met een coachingssessie van 1 uur. In dit gesprek bespreken we hoe de cursus is gegaan en waar jullie nog tegenaan lopen.

Fijn om even stil te staan bij jullie relatie. Hoe staan jullie ervoor? En wat is er nog nodig om echt samen sterk te worden. Ik help je hierbij. Je mag mij 1 uur lang alles vragen over jullie relatie en ik vertel je hoe je de problemen op de juiste manier oplost in jullie relatie.

Laten we aan de slag gaat om die liefdevolle relatie en dat gelukkige gezin te creëren. Het kan echt!

Normaal betaal je 97,- voor een sessie, maar bij deze online cursus krijg je er een helemaal gratis.

Dit levert het jullie op als je meedoet aan deze online cursus

R

Minder strijd over de allerdaagse dingen

R

Je hebt vertrouwen in je relatie

R

De sfeer thuis wordt liefdevol en gelukkig

R

Je weet hoe je liefde kunt tonen en ontvangen

R

Je kijkt luchtiger naar je relatie

R

Je voelt je begrepen en gesteunt door je partner

R

Je loopt niet meer op je tenen en kunt echt genieten van elkaar en jullie gezin

relatie verbeteren oefeningen cursus
relatie verbeteren

Meld je vandaag nog aan voor deze online cursus en maak van jullie relatie ook een succes-verhaal

124,- nu voor maar 27,-

N
14 daagse online cursus met uitleg en opdrachten
N
Bonus: relatiecoachings sessie van 1 uur
N
Het kost je maar 15 minuten per dag

Wacht niet tot het te laat is…

Niet tevreden met de cursus? Dan krijg je je geld gewoon weer terug!