Home » Blog » Relatie en gezin » win cursus speciaal voor stellen met kinderen

win cursus speciaal voor stellen met kinderen

door | 21 jan, 2022 | Relatie en gezin

Gedoe in jullie relatie, zoals ruzies en weinig intimiteit. Eerlijk gezegd is de sfeer in huis op dit moment niet zo gezellig. Jullie vinden het moeilijk om echt tijd voor elkaar te maken. Daar heb ik een oplossing voor! Een 14-daagse online cursus speciaal voor stellen met kinderen. Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om je relatie goed te houden als er eenmaal kinderen zijn.

relatie verbeteren

80% van de stellen die gaan werken aan hun relatie worden weer gelukkig

Echt! Ik zie het zo vaak gebeuren. En ik heb het ook zelf ervaring in mijn eigen huwelijk. Als je weer energie in je relatie stopt en begrijpt waarom jullie nu deze problemen hebben is er weer ruimte om de liefde te laten stromen. Het is een wereld van verschil!

Het is mijn missie om stellen met kinderen te helpen bij de moeilijkheden in hun relatie, zodat ze weer echt kunnen genieten van elkaar en hun mooie gezin.

Winactie

Om jullie te helpen bij de moeilijkheden in jullie relatie heb ik een leuke winactie bedacht. Namelijk de 14-daagse online cursus die je laat zien hoe je de relatie verbetert, langdurig gelukkig wordt en dat maar in 15 minuten per dag.

Je gaat aan de slag met: hoe je omgaat met de dagelijkse verplichtingen en weer tijd voor elkaar maakt, hoe je liefde kunt tonen en ontvangen en elkaar daarin begrijpt en hoe je je gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt door je partner.

Op dit moment krijg je er ook nog 1 uur gratis relatiecoaching bij waarin ik je tips en adviezen geef specifiek gericht op jullie relatie.

Wat moet je doen om kans te maken

  • Volg relatie-praktijk op facebook of instagram
  • Deel het bericht met zoveel mogelijk mensen
  • Wil je extra kans maken? Laat dan een comment achter in deze post

De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 24 januari!

Neem dit ook nog even mee!

Relatievragen: Hoe de juiste gesprekken met je partner wél zorgen voor een liefdevolle relatie en gelukkig gezin

Op een leuke en makkelijke manier werken aan je relatie. Met leuke gesprekken die eens over wat anders gaan dan de kinderen, het huishouden of alles wat er nog gedaan moet worden. Zo bouw je aan een liefdevolle relatie en gelukkig gezin.

Susanne | Relatiecoach voor stellen met kinderen

Het is mijn missie om stellen met kinderen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie en gezin, ondanks alle moeilijkheden met werk, huishouden en opvoeding, zodat ze weer kunnen genieten van elkaar.

Gerelateerde artikelen

Relatie redden? Ontdek hoe je de problemen oplost en die droomrelatie creëert

Relatie redden? Ontdek hoe je de problemen oplost en die droomrelatie creëert

“Nou wat denk je, is het nog te redden?” Samen zitten ze voor mij. Een week geleden is de bom gebarsten, waarbij een van hen heeft aangegeven niet gelukkig te zijn in de relatie en twijfelt om ermee te stoppen. De ander heeft nog de hoop dat het goed kan komen. Omdat ze samen kinderen hebben zitten ze bij mij om te kijken of de relatie nog gered kan worden. Er klinkt zowel hoop als verdriet door in deze vraag. En eigenlijk wil ik ze bij de schouders pakken en eens flink door elkaar schudden. Waarom zijn jullie niet 2 jaar geleden gekomen. Ja, ik denk wel dat de relatie nog te redden is. Als je er beide voor open staat en het werk ervoor wilt doen. In dit blog vertel ik je hoe je dit doet.

lees verder
Duidelijk communiceren | Dat ging dus helemaal fout

Duidelijk communiceren | Dat ging dus helemaal fout

Duidelijk communiceren kan soms zo lastig zijn als je een druk gezin hebt. Je bent bezig met alles wat er nog op de lijst staat. Als je partner dan komt met nog meer dingen die in de week moeten passen, kan soms de stress je naar de nek vliegen. Zoals bij mij gebeurde, ook als relatiecoach gaat het niet altijd zoals je zou willen.

lees verder
Relatie in coronatijd | Hoe hou je het gezellig?

Relatie in coronatijd | Hoe hou je het gezellig?

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat relaties het moeilijker hebben nu in de corona tijd. En dat met een dreigende tweede loc down komen de relaties nog meer onder druk te staan. Misschien worden we straks weer gedwongen om thuis te blijven. Hoe is dat voor jouw? Maak jij je hier zorgen over? Maar hoe komt het nou dat relaties het zo moeilijk krijgen als er iets veranderd of gebeurd? Dit hoeft niet alleen een coronacrisis te zijn, maar kan ook het verlies van een baan, het krijgen van kinderen of het overlijden van een dierbare zijn.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

relatievragen ebook aanmelden

Gratis download: Relatievragen die niet zwaar en moeilijk zijn, maar zorgen voor verbinding en plezier in je relatie. Zodat je elkaar weer 'ziet' zoals in het begin van jullie relatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin