Home » Blog » Liefde en verbondenheid » Ik voel de passie en liefde niet in mijn relatie | Kun je het nog omdraaien?
verdwenen passie

Ik voel de passie en liefde niet in mijn relatie | Kun je het nog omdraaien?

door | 3 mrt, 2021 | Liefde en verbondenheid

Ik voel de passie en liefde niet in mijn relatie. We zijn gewoon uit elkaar gegroeid. Herken jij dit?

In deze blog vertel ik je hoe je ervoor zorgt dat je dit omdraait in je relatie en weer naar elkaar toe kunt groeien. Of bekijk de video

Hoe verdwijnt de passie?

Drukte op het werk. Hectiek met de kinderen. Het huishouden. Geen uitjes meer nu door corona. Dit zijn allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de relatie langzaam doodbloed.

We verliezen onze relatie uit het oog. En vergeten dat daar ook aandacht en energie naartoe moet. In plaats daarvan trekken we ons terug in eigen hobby’s of liggen we uitgeput op de bank.

Je voelt je niet voldaan in je relatie. Je mist de speciale verbinding die je in het begin van de relatie wel had. En komt terecht in een sleur.

Gratis relatietips | In 6 stappen naar een liefdevolle relatie én een gelukkig gezin

Creëer een relatie met balans tussen tijd voor jezelf, tijd voor je partner, jullie kinderen, jullie werk en het huishouden. Klaar voor die liefdevolle relatie én gezin? Download dan nu deze relatiegids en ga aan de slag!

gratis relatietips

Negatief wordt positief

Maar er is een manier om te zorgen dat je relatie omdraait. En weer positief en harmonieus wordt. Met meer liefde en passie in je relatie.

Kijk elke dag eens naar de dingen die je zo waardeert in je partner. En spreek dit uit naar je partner.

Wat zijn mooie eigenschappen van je partner? Wat doet hij of zij wat je fijn vind? Om welke dingen werd je zo verliefd?

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus op het moment dat je steeds aandacht geeft aan de negatieve dingen in je relatie, zullen deze ook alleen maar meer opvallen en groter worden. Beweeg eens bewust naar je partner toe. En je zult zien dat het positieve in je relatie ook gaat groeien.

Geef het de tijd

Probeer het eens uit. Een tijdje. Een paar maanden. De relatie dip is niet in een dag ontstaan dus kom je er ook niet in een dag weer uit. Een groeiproces heeft tijd nodig.

Wil je een liefdevolle relatie en gelukkig gezin?

Los de problemen in de relatie op en vraag een gratis relatie adviesgesprek aan. In dit gesprek ontdek je hoe jullie de problemen in jullie relatie kunnen oplossen, zodat jullie weer kunnen genieten van jullie relatie en gezin.

Kun je niet meer genieten van je relatie en gezin?

Ontdek hoe je de problemen in je relatie kunt oplossen

Susanne | Relatiecoach voor stellen met kinderen

Het is mijn missie om stellen met kinderen te begeleiden bij het creëren van een liefdevolle relatie en gezin, ondanks alle moeilijkheden met werk, huishouden en opvoeding, zodat ze weer kunnen genieten van elkaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe zorg je voor een langdurige relatie?

Hoe zorg je voor een langdurige relatie?

We beloven elkaar trouw, er voor elkaar te zijn in goede en slechte tijden tot de dag dat de dood ons scheidt. Toch lukt het stellen vaak niet om aan deze beloften te houden. Voor echte langdurige liefde is dit het enige wat je moet beloven.

lees verder
Een gelukkige relatie | Wat is dat precies?

Een gelukkige relatie | Wat is dat precies?

De druk in de relatie ligt op het hebben van een gelukkige relatie. En het liefst dus ook een gelukkig gezin. We moeten leuke dingen doen met elkaar, we moeten kunnen lachen met elkaar, we moeten veel seks hebben, we moeten… nou vul zelf maar aan. Ik denk dat je ze al wel weet. Maar wanneer is je relatie dan gelukkig?

lees verder
Zelfliefde en relaties: Een duidelijke hint dat je jezelf belemmerd in het ontvangen van echte liefde

Zelfliefde en relaties: Een duidelijke hint dat je jezelf belemmerd in het ontvangen van echte liefde

Wanneer het antwoordt op de volgende vraag ja is, is dat een duidelijke hint dat je jezelf belemmerd in het ontvangen van echte liefde. Heb je gemerkt dat je je wel eens irriteert aan je partner? Omdat je vind dat je partner lui is en niet ziet hoe hard jij werkt om het huis een beetje netjes te houden.
Of omdat je vind dat je partner een egoïst is omdat hij meer tijd aan zichzelf besteed en niet aan jou en de kinderen. Betekend dat dat je de verkeerde partner hebt uitgekozen? Of is het een hint dat het op een dieper niveau over jou gaat?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

relatievragen ebook aanmelden

Gratis download: Relatievragen die niet zwaar en moeilijk zijn, maar zorgen voor verbinding en plezier in je relatie. Zodat je elkaar weer 'ziet' zoals in het begin van jullie relatie

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin