Home » Blog » Bij de relatiecoach » Relatieproblemen oplossen | Waar moet je beginnen?
relatieproblemen oplossen

Relatieproblemen oplossen | Waar moet je beginnen?

door | 14 sep, 2020 | Bij de relatiecoach

Ben jij een twijfelaar? Vind je het lastig om een keuze te maken, wat je moet doen met je relatie? Weet je niet goed hoe je nu verder moet?

Weet dat twijfel de grootste energievreter is. Het haalt de energie weg van je kinderen, werk en sociale leven. Het zuigt de mogelijkheid om te genieten van je leven helemaal op. Zo erg dat je je soms somber kunt voelen door relatieproblemen. Als je merkt dat dat zo is, is het echt tijd om daar wat aan te doen. Verspil je energie en leven niet aan twijfelen.

Is dit herkenbaar voor jou en heb je wel eens overwogen om in relatietherapie te gaan? Omdat dit niet de relatie en het leven is dat je voor ogen had? Een goed idee!

Je kunt heel veel bereiken in je relatie, of je nu besluit om verder te gaan of niet, je leert heel veel over elkaar en over jezelf. Dat is natuurlijk heel veel waard.

Ik merk dat het best een drempel is om te beginnen met relatietherapie. Dat begrijp ik heel goed. Je vertelt niet zomaar alle privé dingen uit je relatie. Daar komt een hoop schaamte en onzekerheid bij kijken. Misschien weten je familie en vrienden nog niet eens dat jullie problemen hebben.

Relatieproblemen zijn echt niet iets om je voor te schamen, elke relatie krijgt hier vroeg of laat mee te maken.

Zou het niet fijn zijn om je samen sterker te voelen met meer geluk, meer liefde, meer intimiteit, meer tijd om te genieten en gelukkig te zijn als stel en als gezin? Om je gehoord, gezien, gewaardeerd en begrepen te voelen? Om jezelf en je partner te laten groeien naar meer balans, zelfvertrouwen, kracht, succes en energie, zowel thuis als in je carrière?

Gratis relatietips | In 6 stappen naar een liefdevolle relatie én een gelukkig gezin

Creëer een relatie met balans tussen tijd voor jezelf, tijd voor je partner, jullie kinderen, jullie werk en het huishouden. Klaar voor die liefdevolle relatie én gezin? Download dan nu deze relatiegids en ga aan de slag!

gratis relatietips

Wil je een liefdevolle relatie en gelukkig gezin?

Los de problemen in de relatie op en vraag een gratis relatie adviesgesprek aan. In dit gesprek ontdek je hoe jullie de problemen in jullie relatie kunnen oplossen, zodat jullie weer kunnen genieten van jullie relatie en gezin.

Kun je niet meer genieten van je relatie en gezin?

Ontdek hoe je de problemen in je relatie kunt oplossen

Susanne | Relatietherapeut gespecialiseerd in begeleiden van stellen na vreemdgaan

vreemdgaan therapeut blogHet is mijn missie om stellen te helpen bij de heftige periode na vreemdgaan, zodat ze kunnen herstellen, persoonlijk groeien en op een gezonde en waardige manier verder kunnen

Schakel mij in als relatietherapeut

Gerelateerde artikelen

Een goede relatietherapeut? Waar moet je op letten?

Een goede relatietherapeut? Waar moet je op letten?

Als je overweegt om in relatietherapie te gaan heb je waarschijnlijk al veel stappen doorlopen. Je hebt al veel dingen zelf geprobeerd, maar op een of andere manier lukt het jullie niet meer om de relatie te verbeteren. Veel grote relatieproblemen ontstaan door de beste bedoelingen die op een verkeerde manier worden uitgevoerd. Zo kun je bijvoorbeeld verstrikt raken in heftige ruzies die steeds over hetzelfde onderwerp lijken te gaan en op dezelfde manier escaleren. Na deze ruzies wordt er niks opgelost en heb je alleen dat ellendige gevoel over. Je merkt dat jullie steeds verder uit elkaar gaan. Een psycholoog, therapeut of toch een coach? In dit blog leg ik je het verschil uit, zodat jullie kunnen kiezen wat het beste bij jullie past.

lees verder
Wat is relatietherapie?

Wat is relatietherapie?

Om mij heen zie ik veel mensen die een relatie zijn begonnen die nu niet meer zo lekker gaat. In het begin natuurlijk wel, in de tijd dat je verliefd bent en je nog volop dromen hebt. Maar nu jullie al een tijdje onderweg zijn lijkt het niet meer te gaan. De gewone dagelijkse dingen lijken al een strijd te worden en alles eindigt in een ruzie. Afspraken maken werkt niet en jullie vallen steeds terug in dezelfde problemen. Je hebt vast al wel eens overwogen of je niet gelukkiger zou zijn met iemand anders. Of gewoon liever alleen. Veel stellen gaan pas in relatietherapie na jaren van problemen. Ze schamen zich ervoor. Een goede relatie gaat toch vanzelf? Is onze liefde dan niet sterk genoeg?

lees verder
Wanneer besluit je om te scheiden

Wanneer besluit je om te scheiden

“We hebben 2 kinderen, maar ik voel mij ongelukkig in mijn relatie. Ik heb last van sleur en ik voel de liefde en passie niet meer. Is dit genoeg reden om uit elkaar te gaan? Of ben ik dan egoïstisch?”

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ben jij of is je partner vreemdgegaan? En is er nu chaos, ruzie en onzekerheid?

Wanneer je aan de slag gaat met dit werkboek weet ik zeker dat het je helpt rust te creëren in je hoofd en in jullie leven. Je begrijpt wat er met jullie gebeurd en hoe jullie een keuze kunnen maken hoe jullie verder gaan na vreemdgaan. Schrijf je nu in en ontvang het werkboek “Rust in de chaos na vreemdgaan” helemaal gratis in je mailbox. Veel succes!

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin