Hebben wij een toekomst samen?

Verder na een affaire? Ontdek hoe met een gratis en vrijblijvend online gesprek

Verder na een affaire, maar weet je niet hoe…

=

Merk je dat gedachten en emoties alle kanten opgaan, waardoor je maar blijft twijfelen waar je goed aan doet?

=

Lukt praten met je partner niet over wat er is gebeurd, waardoor jullie steeds ruzie krijgen of in circels blijven praten

=

Twijfel je of je door wilt met deze relatie of niet, maar is het moeilijk om hier een goede keuze in te maken?

Ontdek in een online gesprek van 45 minuten wat er voor jullie voor nodig is om verder te kunnen na een affaire. In dit gesprek help ik jullie graag met de uitdagingen en worstelingen waar jullie nu tegenaan lopen. Ik geef je tips en adviezen hoe je omgaat met heftige emoties en voor succesvolle gesprekken met je partner. Plan nu een gratis “hebben wij een toekomst”-sessie.

verder-na-een-affaire-therapeut

Verder na een affaire

Mijn naam is Susanne Umans – van Grafhorst. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben relatietherapeut, gespecialiseerd in het helpen van stellen bij wie vreemdgaan speelt. Misschien twijfel je nu aan je relatie, je partner en jezelf, maar je kunt hier echt doorheen komen op een gezonde en waardige manier. Waarbij je het vreemdgaan kan vergeven en de boosheid en pijn kunt laten gaan. Je relatie kan er zelfs veel sterker van worden. Verder na een affaire betekent niet “zand erover”, maar echt begrijpen wat er is gebeurd en samen een nieuwe toekomst bouwen.

Dat weet ik niet alleen als relatietherapeut, maar ook als ervaringsdeskundige. In mijn huwelijk was ook sprake van vreemdgaan, maar door het werk te doen is dat weer goed gekomen en konden wij verder na de affaire. Nu voelt onze relatie veel sterker. Ik begrijp dat je dat nu nog niet voor je kan zien, maar geef mij even de tijd om het uit te leggen, ik ben benieuwd hoe je er dan over denkt.

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit gesprek?

Dit is een gratis en vrijblijvend online gesprek die je samen kunt plannen, maar ook alleen. Ik heb dit gesprek speciaal gemaakt voor stellen waarbij vreemdgaan speelt, en ze nu niet weten hoe ze verder kunnen na een affaire.

Wat gaan we precies doen?

Wel eens op een inloopspreekuur bij de huisarts geweest? Daarmee kun je dit gesprek het beste vergelijken. Jullie vertellen over de problemen die nu bij jullie spelen en waardoor je twijfelt of jullie verder kunnen na een affaire. Jullie krijgen altijd tips mee om zelf mee aan de slag te gaan. Maar ik ben ook een profesional. En als ik denk dat relatietherapie de beste route is, zeg ik dat ook. Of jullie dat willen of niet is uiteraard aan jullie.

Hoe werkt zo'n online gesprek?

In de agenda plan je een tijd en datum die voor jullie uitkomt. Je ontvangt daarna meteen een mail met bevestiging van het gesprek. Later volgt nog een mail met een persoonlijke link erin. Het gesprek gaat via google meet, het enige wat je ervoor nodig hebt is een google account. Dus als jij een gmail hebt is dat helemaal goed. Op de tijd en datum van de afspraak klik je op de link en kom je in de wachtruimte. Ik zal je dan binnenlaten. We gaan dan samen in gesprek hoe jullie verder kunnen na een affaire.

Hoe gaat het verder na het gesprek?

Tijdens het gesprek geef ik jullie tips om zelf mee aan de slag te gaan na het gesprek. En ik vertel jullie ook hoe jullie verder met mij aan de slag kunnen. We kunnen dan meteen een volgende sessie plannen. Maar die keuze in natuurlijk aan jullie. Na dit gesprek zit je nergens aanvast. Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Verder na een affaire met een gratis online sessie

Aanmodderen zorgt vaak dat de situatie waarin jullie nu zitten alleen maar erger wordt. Je hebt gesprekken met je partner die nergens naar toe gaan of eindigen in een ruzie. Of je hebt de behoefte om je partner te controleren. Of jullie omgeving (vrienden en familie) gaan ermee bemoeien. Allemaal dingen die eventueel in de weg kunnen staan als jullie verder gaan na een affaire.

Plan een gratis online gesprek van 45 minuten, na dit gesprek weet je

  • Hoe jullie om kunnen gaan met heftige emoties en worstelingen, zodat de situatie niet erger wordt, waardoor je de kans op een fijne en liefdevolle relatie vergroot
  • Weet je waarom gesprekken met je partner nu niet goed lopen, zodat je kunt stoppen met ruzies en in cirkels praten, waardoor je je gehoord en gezien kan voelen door je partner
  • Hoe jullie verder kunnen na een affaire