Gaan jullie samen verder of niet?

Ik help je graag met een gratis telefonisch adviesgesprek van 30 minuten

Ben je nu niet gelukkig samen?

=

Staan jullie op het randje van scheiden en wil je graag weten of jullie relatie nog te redden is?

=

Zijn er veel ruzies, irritaties en gedoe in de relatie. Het lukt niet om op 1 lijn te komen samen

=

Of zijn er niet veel ruzies, maar voel je je niet geliefd en gewaardeerd door je partner? De relatie zit in een sleur en voelt saai

=

of is een van jullie vreemdgegaan en wil je weten hoe en of je hierdoor heen komt

Ontdek wat voor jullie de beste keuze is. Je krijgt altijd tips en adviezen over jullie relatie. Maak meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek van 30 minuten.

adviesgesprek
adviesgesprek2

Wat stellen moeten weten over de liefde

Liefde is een werkwoord. Wanneer je er aandacht en tijd aan besteed bloeit het op en wordt het groter en wanneer je het verwaarloost dooft het uit. Ik geloof er niet in dat liefde op kan zijn. Liefde is niet een soort potje wat je hebt opgebruikt. Liefde is meer iets wat je aan en uit kunt zetten.

Het mooie van liefde is dat het niet doodgaat zoals een plantje wat je geen water geeft. Het is er altijd. Al kun je het op dit moment niet meer voelen, je kunt het weer oproepen wanneer je er weer aandacht aan besteed.

Toch kan het zijn dat er te veel is gebeurd, waardoor liefdevol en intiem samen zijn niet meer lukt. De vraag is dan kan er nog ruimte gemaakt worden, zodat jullie toch weer gelukkig samen kunnen zijn?

Het is mijn missie om stellen te begeleiden, zodat ze de relatie kunnen herstellen en de liefde voor elkaar weer kunnen voelen. Dat kan ik als relatietherapeut met kennis en ervaring uit opleiding, het lezen van veel boeken en het begeleiden van veel stellen. Maar ook als ervaringdeskundige vanuit mijn eigen huwelijk en gezin.

Voor eens en altijd een keuze maken? Gaan jullie samen verder of alleen?

Ontdek wat ervoor nodig is om weer gelukkig samen te zijn. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Je krijgt altijd tips om zelf mee aan de slag te gaan. Of je nu door mij begeleid wil worden of niet.

Maak meteen een afspraak in de agenda voor een gratis telefonisch adviesgesprek van 30 minuten!